Alfa Romeo Fiat Jeep Fiat Professional
Fiat Alfa Romeo Jeep Fiat Professional Chrysler Dodge

Arita Espoo on täyden palvelun Alfa Romeo, Jeep  & Fiat –jälleenmyyjä Espoon Niittykummussa!
 
Alfa Romeo Stelvio on Alfan ensimmäinen katumaasturi koskaan. Stelvio on ensimmäisen kerran nähtävissä torstaina 8.6.2017 klo 10-16. Meillä pääset myös koeajamaan ja tutustumaan Giulian eri vaihtoehtoihin mm. Super ja Veloce -varustetasoja eri lisävarustein. Niin ikään Giulietta Super odottaa koeajoasi.

Koe koko superhauska Fiat 500 -mallisto - avona, lasikattoisena ja kovakattoisena. Suuri Fiat 500X Crossover sekä käytännöllinen Fiat Panda. Täysin uusi Fiat Tipo - vain 16913 € alkaen eli todella paljon vastinetta ja kokoa rahalle.

JEEP -malliston Grand Cherokee ja Renegade niin ikään nähtävissä ja koeajettavissa! Kysy myös Cherokeeta sekä syksyllä saapuvaa Compassia.
 
Fiat Professional eli Fiatin tavara-automallisto on edustuksessamme laajalla rintamallaan - kysy lisää Ducaton erikoiserästämme, uudesta Fiat FullBack PickUpistamme sekä uudesta 3-paikkaisesta Doblosta ja markkinoiden edullisimmasta dieselkäyttöisestä pakettiautosta Fiorinosta. Uusi Fiat TALENTO myös ajossa.

Lisäksi huolto-, korjaamo- ja vuokraamopalvelut käytössäsi! Kaikkien autojemme tehdastakuu on 36kk/100000 km. 

Tervetuloa tekemään reilut autokaupat Niittymaantie 8:iin! Siinä Mäkkärin vieressä.

Lisätiedot 0300472218 / espoo@arita.fi

ALFA ROMEO - tyyli, tunne ja käytännöllisyys. Italialainen tyyli-ikoni lumoaa kauneudellaan ja urheilullisuudellaan.

Tutustu Alfa Romeo -mallistoon

Jeep - There is only one. Tyyli ja maastokyvyt samassa paketissa. 75th Anniversary -juhlamallisto nyt nähtävissä Espoossa!

Tule tutustumaan ja koeajamaan täysin uusi upea Jeep -mallisto

Laajasta Fiat mallistostamme löydät itsellesi sopivan, persoonallisen ja taatun tyylikään menopelin.

Tutustu Fiat -mallistoon

Laajasta Fiat Professional -mallistostamme löydät avullamme helposti itsellesi ja yrityksellesi sopivan hyötyajoneuvon. Fiat Professional -testivoittajat palveluksessasi!

Tutustu Fiat Professional -mallistoon