Hei! Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu / Arita Care tuoteseloste
Niittymaantie 8, 02200 Espoo

Arita Care tuoteseloste

TUOTTEEN SISÄLTÖ

Arita Care sopimus soveltuu alle 10-vuotiaalle ja alle 200tkm ajettuun autoon, jolla on täydellinen huoltohistoria.

1. MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:

Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

2. OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:

Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:

Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

4. VOIMANSIIRRON OSAT:

Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

5. AHTIMIEN OSAT:

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

6. POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:

Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

7. PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:

Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

8. MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTEMÄN OSAT:

Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:

Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät)

10. MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:

Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt)

ARITA CARE

Arita Care on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Tuote on tarkoitettu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista.

MINKÄLAISILLE AUTOILLE TUOTE SOVELTUU?

Auton pitää olla alle 10-vuotias ja alle 200 000km ajettu. Auton pitää olla täysin ehjä ja muutenkin hyvässä kunnossa. Myös kaikki huollot pitää olla tehty ja niistä pitää löytyä kirjallinen dokumentaatio. Huoltovälit eivät saa olla ylittynyt yli 10 %. Rajoitus koskee aikaa ja kilometrejä.

KUINKA PITKÄ SOPIMUSAIKA ON?

Määräaikaisia sopimusaikoja on valittavissa kaksi, joko 12kk / 20 000km tai 24kk / 40 000km.

MITEN TOIMIN JOS AUTOONI TULEE VIKA?

Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti Aritan toimipisteiden huoltoon.

MITÄ JOS MYYN AUTONI JA MINULLA ON TÄMÄ SOPIMUS?

Kun myyt auton toiselle yksityiselle, sopimus siirtyy uudelle omistajalle.

AUTON YLLÄPITO

Nykypäivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Jopa akun- tai renkaanvaihto on nykyään osassa autoja sellaisia toimenpiteitä, joita ei voi tehdä ilman korjaamotesteriä. Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä ammattitaitoiseen korjaamoon, ensisijaisesti liikkeeseen, josta auto on ostettu. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Lisätietoja saat tarvittaessa meiltä.

HUOLTOPALVELU

Huoltopalvelustamme saat apua auton huoltamiseen ja korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla. Tarvittaessa meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse.

 

Tarkista puuttuvat tiedot.

Kiitos yhteydenotostasi!

Jaa artikkeli

Jaa sivu sähköpostilla itsellesi tai kaverillesi

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki sivulle.

Viestin sisältö:

Hei, katso tämä mielenkiintoinen sivu!

Sähköposti on lähetetty syöttämääsi osoitteseen.

Tarkista puuttuvat tai virheelliset tiedot.

Tule käymään

Niittymaantie 8, 02200 Espoo

nwdb