Hei! Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu / Arita varautuu koronavirukseen!
Niittymaantie 8, 02200 Espoo

Arita varautuu koronavirukseen!

Koronavirukseen varautuminen Auto-Aritassa

 

Kuten aina haluamme palvella asiakkaitamme vastuullisesti ja turvallisesti myös näinä haastavina aikoina. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja varmistamme sekä asiakkaidemme että henkilöstön turvallisuuden tiloissamme asianmukaisesti.

 

Henkilökuntamme huolehtii erityisen hyvin käsihygieniasta ja suosittelemme myös asiakkaillemme säännöllistä käsien pesua lämpimällä vedellä ja saippualla vierailunne aikana. Liikkeistämme löytyy myös käsidesiä. Vallitsevassa tilanteessa emme kättele asiakkaitamme. Olemme myös tehostaneet liikkeidemme ja koeajokalustomme pintojen desinfioimista.

 

Emme tässä tilanteessa järjestä suuria yleisötapahtumia tai näyttelyitä. Palvelemme teitä digitaalisin keinoin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

 

Tarjoamme ostamallesi autolle myös kotiinkuljetuksen, samoin huollon osalta pyrimme varsinkin riskiryhmiin kuuluvien osalta tarjoamaan kotiinkuljetuspalvelua edulliseen hintaan. Huoltoon saat yhteyden tästä.

 

Kiitos asiakkuudestanne myös näinä haastavina aikoina, se on meille kaikkein tärkeintä. Teemme kaikkemme varmistaaksemme sujuvan ja turvallisen vierailun liikkeessämme.

 

0300 472 218
Ota yhteyttä

Jaa artikkeli

Jaa sivu sähköpostilla itsellesi tai kaverillesi

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki sivulle.

Viestin sisältö:

Hei, katso tämä mielenkiintoinen sivu!

Sähköposti on lähetetty syöttämääsi osoitteseen.

Tarkista puuttuvat tai virheelliset tiedot.

Tule käymään

Niittymaantie 8, 02200 Espoo

nwdb